InstaDay a Alcanar i Les Cases d’Alcanar – 1 d’Agost Diada del Turisme

Publicat a juliol 31, 2015 | Cap comentari, sigue's el primer!

InstaDay a Alcanar i Les Cases d’Alcanar – 1 d’Agost Diada del Turisme

Aquest dissabte 1 d’agost, es celebra la Diada del Turisme a les Cases d’Alcanar amb un bon grapat d’activitats, i enguany a Les Cases i Alcanar comptaran amb la presència d’uns invitats molt especials…

Aprofitant la gran quantitat d’activitats que la regidoria de turisme d’Alcanar ha organitzat per a aquesta diada, Alcanar Turisme i iGersEbre (amb la col·laboració i suport de Terres de l’Ebre) han organitzat l’ INSTADAY a Alcanar i Les Cases d’Alcanar. Dotze instagramers d’arreu de Catalunya i representants de diferents comunitats dins la xarxa d’instagram, podran gaudir de tot un dia d’activitats: Passeig amb golondrina per la costa, visita guiada teatralitzada a la Moleta del Remei, actuació castellera a càrrec de la Colla Xiqüelos i Xiqüeles del Delta, visita a la casa O’Connor, correfoc, visita a la part antiga d’Alcanar… i com no, de la magnífica gastronomia de Les Cases d’Alcanar.

Diadad turisme Alcanar

Els instagramers compartiran als seus perfils d’instagram la seva particular visió de totes aquestes activitats i racons de la població emprant com etiqueta principal #AlcanarTurisme, aprofitant que enguany Alcanar Turisme s’estrena a instagram amb el seu perfil @alcanarturisme, i també #igersebre #TerresdelEbre i #reservadelabiosfera.

Si sou actius a instagram i aquest dissabte visiteu Alcanar i Les Cases, us animem a utilitzar també les etiquetes per compartir les vostres fotografies!

Podeu consultar l’agenda de la diada del Turisme fent clik AQUÍ

A continuació us facilitem una petita biografia dels igers que visitaran Alcanar i Les Cases.:

Laia G. Massagué.

Coach personal i d’equips, creadora de les Guspires Energètiques i col·laboradora a Radio Sabadell, Amposta i Santa Bàrbara amb programa propi.
www.laiagmassague.com
Instagram: @raigdellum
Twitter: @laiagmassague

Xavi Dòmenech Cid

Enginyer Tècnic Industrial i Analista de Comportament No Verbal. Viu i treballa actualment a Barcelona. Xavi ens ensenya la realitat amb un punt exquisit i personal que enamora. Fuig de muntatges irreals i fotografies agressives, albades i postes de sol, natura i alguna cosa de fotografia de carrer i cuitat completen la seva galeria.
Instagram: @javito80
Twitter: @Xavi_Domenech

Marisol Herreros

De Girona, administrativa de professió. A instagram des de fa més o menys tres anys. Apassionada de la fotografia, fotografia tot el que li agrada oferint així una galeria molt mixta. Administradora de @world_bestsky una galeria dedicada als cels i també jurat de @ig_nu galeria dedicada a la fotografia d’esquenes.
Instagram: @marisolherreros

Jaume Llusà

Tècnic amb climatització de professió.
Es defineix com un “igerconsorte”, amb una galeria força eclèctica. Fotografia tot allò que li crida l’atenció. Defuig de les fotografies amb abús del HDR i excessiva edició.
Instagram: @jaumellf

Xavier Salvat

Usuari d’Instagram des de fa 5 anys. La gran majoria de les seves fotografies comparteixen protagonisme amb el seu Gos @raygosdatura amb escenaris a la Natura. Des de fa 1 any i mig creador i responsable del perfil @poblescatalans , amb més de 4.000 seguidors de tot el territori Català i 62.000 imatges pujades a la Xarxa amb l’etiqueta #poblescatalans , col·laborador d’altres perfils com @ig_gastronomic i @vichycatalan .
Instagram: @xsalvat

Jonatan Rius

Fotògraf freelance, defineix la fotografia com una manera de vida. Amb 1222 fotografies compartides al seu perfil i amb 98,7k seguidors, Jonatan és a Instagram des de la primera setmana en què va aparèixer com a xarxa social/aplicació i la utilitza des del primer dia, de fet és dels primers 300.000 usuaris registrats de la xarxa social. Al juliol de 2015 Instagram el va incloure durant 15 dies a la seva llista d’usuaris suggerits. Pinapli (a instagram) explica que intenta humanitzar les seves fotografies de paisatge, la majoria del Delta de l’Ebre del qual n’està enamorat, per poder transmetre l’emoció que es sent en contemplar les albes i capvespres que la mare natura ens ofereix.
Instagram: @pinapli
facebook: facebook.com/pinapli

Juanjo Fuster

De Flix vivint a Tarragona, dissenyador gràfic. Compositor i músic ocasional. Amant de la bona cuina i l’esport amb moderació. Col·leccionista de vinyl toys de disseny. Instagramer amant de la llum i la natura. Participant al Catalunya experience 2013 organitzat per l’Agència Catalana de Turisme. Amb més de 36.000 seguidors i més de 2.200 likes de mitjana per publicació al seu perfil principal.
En Juanjo és un usuari molt actiu a la xarxa i compta amb diversos comptes de diferents temàtiques i en diferents xarxes socials.
Twitter @juanjofuster
Twitter @fototurista
Twitter @chefvago
Instagram @chefvago (temàtica culinària)
Instagram @juanjo_labs (temàtica estil de vida)
Instagram @joefuga (temàtica minimalista)
Instagram (compte principal) @juanjofuster

Toni Pascual 

De Lleida vivint a Tarragona. Amb més de 10.000 seguidors la galeria d’en Toni ens ofereix colors i originalitat on la majoria de captures són de postes de sol. Una galeria de fotografies realitzades tan sols amb l’smartphone de la poma.
Instagram @tonipascualcuenca

Jaume Boldú

Geògraf especialitzat en planificació i gestió del turisme, direcció d’hotels i restaurants i en màrqueting digital turístic. Cofundador de Tarannà MKT Consulting, va ser president de Xatsebre (Xarxa per a l’Turisme Sostenible a les Terres de l’Ebre)
www.tarannamkt.cat
Instagram @jaumeboldu

Mercé Boix

Administrativa, viatgera empedernida, li agrada la fotografia, enamorada els paisatges nòrdics i de les Terres de l’Ebre.. Col·laboradora al perfil gastronòmic @ig_gastronomic
Instagram: @xiobm

Mari Gonzàlez

Tècnica en orientació laboral i selecció de personal. Cofundadora i responsable de la comunitat Instagramer oficial de les Terres de l’Ebre (@igersebre)
Twitter: @MaGyE
Instagram: @MaGyE

Eugeni Simó

Màrqueting digital, estratègies socials i formador en l´us de xarxes socials. Cofundador i responsable de la comunitat Instagramer oficial de les Terres de l’Ebre (@igersebre)
Twitter: @Ultraheroi
Instagram: @Ultraheroi

Envia el comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *