18 de setembre WWIM14 amb @turismelarapita i @igersebre #WWIM14Ebre!

Publicat a setembre 8, 2016 | Cap comentari, sigue's el primer!

18 de setembre WWIM14 amb @turismelarapita i @igersebre #WWIM14Ebre!
La #WWIM14 és una trobada que convoca @instagram i  es desenvolupa de manera simultània entre les comunitats d’igers d’arreu del món, enguany el tema escollit és la gastronomia.

  (Más a bajo en castellano)

  • 10h Sortida en vela lleugera per la Badia dels Alfacs, espai privilegiat per la navegació, un dels ports naturals més grans d’Europa.
  • 12h Degustació de musclos i ostres a sobre la musclera de musclarium. Aprendrem com es cultiva aquest marisc i el podrem tastar sobre el lloc on es produeix.
  • 14h Dinar de degustació d’arrossos del Delta. (durant el dinar coneixerem la fotografia guanyadora del concurs #LaRapitaTrip).
  • Tarda: Concentració d’instagramers a la platja del Trabucador per fotografiar la posta de sol (activitat oberta a tothom, sense inscripció)

A més Canal Cocina triarà la millor foto del #wwim14 a nivell nacional (relacionada amb la cuina) i convidarà al guanyador (viatge + nit hotel a Madrid) a l’exclusiu sopar que organitza el canal al novembre amb els 50 millors blocaires de cuina d’Espanya! Només cal seguir el compte de @canalcocina a instagram i utilitzar l’etiqueta #wwim14canalcocinaDegut a la complexitat logística que comporta la sortida en vela, i al exclusivitat de la degustació de mariscs al musclarium, les activitats del mati són limitades a 30 places, per tant una vegada feta la pre-inscripció s’anirà comunicant l’assistència als afortunats.

Preu simbòlic de la jornada: Sortida vela + degustació + dinar + obsequi 10€

 

¡WWIM14 con @turismelarapita y @igersebre #WWIM14Ebre!

  • 10h Salida en vela ligera por la Bahía de los Alfacs, espacio privilegiado para la navegación, uno de los puertos naturales más grandes de Europa.
  • 12h Degustación de mejillones y ostras sobre la musclera de musclarium. Aprenderemos cómo se cultiva este marisco y lo podremos probar sobre el lugar donde se produce.
  • 14h Comida de degustación de arroces del Delta. (Durante la comida conoceremos la fotografía ganadora del concurso #LaRapitaTrip).
  • Tarde: Concentración de instagramers en la playa del Trabucador para fotografiar la puesta de sol (actividad abierta a todos, sin inscripción).

Además Canal Cocina elegirá la mejor foto del #wwim14 a nivel nacional (relacionada con la cocina) e invitará al ganador (viaje + noche hotel en Madrid) a la exclusiva cena que organiza el canal en noviembre con los 50 mejores bloggers de cocina de España! Sólo hay que seguir la cuenta de @canalcocina en instagram y utilizar la etiqueta #wwim14canalcocina

Debido a la complejidad logística que conlleva la salida a vela, y la exclusividad de la degustación de mariscos en musclarium , los actividades de la mañana son limitadas a 30 plazas, por tanto una vez hecha la preinscripción se irá comunicando la asistencia a los afortunados.

Precio simbólico de la jornada: Salida vela + degustación + comida + obsequio € 10

 

INSCRIPCIONS TANCADES

Envia el comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *