Instameet 5é aniversari iGersebre a Alcanar

Publicat a juliol 27, 2017 | Cap comentari, sigue's el primer!

Instameet 5é aniversari iGersebre a Alcanar

La nostra comunitat celebra el seu cinquè aniversari! I per commemorar-ho, hem organitzat una instameet cultural i festiva pel proper dissabte, 5 d’agost!

El lloc que hem escollit per a la Instameet ha estat Alcanar (Montsià), fent bandera del seu atractiu cultural i gastronòmic.

Durant la instameet, els igers podreu gaudir i veure les virtuts i passatges de la costa i l’encant natural de les platges del litoral d’Alcanar, amb sortida en golondrina, visites a la Casa O’conor, el jaciment arqueològic del poblat ibèric de La Moleta del Remei (declarat monument històric artístic l’any 1979 i un dels assentaments més importants de Catalunya). Dinarem plegats amb una paella (paella de carn i paella mixta, menú no negociable) a l’Ermita de la Mare de Déu del Remei, i a banda, hi tindrem diferents concursos i obsequis (gentilesa del patronat de turisme de les Terres de l’Ebre) i algun que altre record de la diada (gràcies a Sistema Binari i els seus serveis d’impressió)

A més, podrem veure i degustar d’una de les creacións de Inés Princep (@artdefruita a instagram) creada especialment per a l’ocasió.

La comunitat comptem amb la col·laboració i el suport del Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre,  l’àrea de Turisme de l’Ajuntament d’Alcanar, així com diverses empreses de proximitat.

Cal tenir en compte que per a aquesta instameet serà necessari el desplaçament en cotxe, ja que l’extenció del territori de la població i la localització dels diferents punts de visita de la instameet així ho requereixen.

Les places estan limitades a un màxim de 50 participants, les qual s’assignaràn als 50 primers inscrits en l’ordre d’arribada de les pre-inscripcions utilitzant el formulari de més a baix.

NOTES MOLT IMPORTANTS PER A LA PRE-INSCRIPCIÓ

  1. S’ha de fer una inscripció per persona i amb diferents correus electrònics, no es poden realitzar diferents inscripcions amb un mateix compte de correu (el sistema de gestió només reconeixerà la primera)
  2. Si voleu inscriure algun/a acompanyant, encara que no tingui compte a instagram (parella, fills, etc…) han de fer igualment la inscripció (utilitzant un correu electrònic diferent al que volsatres heu utilitzat, i indicant als comentaris que us acompanyen “acompanyant de @el_vostre_usuari”)
  3. Una vegada complertes les inscripcions, anunciarem al mateix correu electrònic si heu estat dels afortunats o  no 🙁
  4. Tenint en compte que les places són limitades i les inscripcions gratuïtes, us agrairiem que sol·liciteu la pre-inscripció només si teniu la certesa que podeu venir, per no deixar fora de la instameet usuaris que realment podrien vindre-hi.

INSCRIPCIONS TANCADES

Envia el comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *