iGersEbreiGersEbre

Instagram és una xarxa social per compartir fotografies a través dels telèfons mòbils. Amb més de 100 milions d’usuaris, s’ha convertit en una de les xarxes més concorregudes i amb major creixement arreu del món.

Seguint la tècnica lomogràfica, la xarxa Instagram ofereix la possibilitat d’aplicar diversos filtres a les fotografies que els usuaris volen compartir.

La passió per la fotografia i l’afició per Instagram han fet que, en moltes ciutats del món, hagin sorgit les pròpies comunitats d’instagramers o d’igers, que es troben tant a través de la pantalla com al carrer, produïnt un fenomen alhora virtual i presencial al temps que global i molt local.

És per això que neix Instagramers de l’Ebre (iGersEbre), per deixar volar la imaginació fotogràfica, aprofitant les possibilitats que ofereixen les Terres de l’Ebre, uns paisatges únics, que barregen i aglutinen grans arrossars, montanyes, estanys, canyissars, sols salins desertes platges arenoses i rocoses.

Els nostre objectiu és compartir i potenciar arreu de la xarxa, els paisatges, la gastronomia i la cultura pròpia de les terres de L’ebre, que de fet, ja van ser escollides com uns dels emplaçaments a visitar en la per darrera edició del Catalunya experience. Volem donar a coneixer arreu del món aquest petit paradis que hi tenim al sud de Catalunya i animar a tothom a visitar-ne cada racó i gaudir de tots els seus encants visuals i gastronómics.

Podeu contactar amb nosaltres a igersebre@gmail.com

Foto 1era Instameet Ebre

Instagram es una red social para compartir fotografías a través de los teléfonos móviles. Con más de 100 millones de usuarios, se ha convertido en una de las redes más concurridas y con mayor crecimiento en todo el mundo.

Siguiendo la técnica lomográfica, la red Instagram ofrece la posibilidad de aplicar varios filtros en las fotografías que los usuarios quieren compartir.

La pasión por la fotografía y la afición por Instagram han hecho que, en muchas ciudades del mundo, hayan surgido las propias comunidades de instagramers o de Igers, que se encuentran tanto a través de la pantalla de su smartphone como en la calle, produciendo un fenómeno tiempo virtual y presencial al tiempo que global y muy local.

Es por ello que nace Instagramers del Ebre (iGersEbre), para dejar volar la imaginación fotográfica, aprovechando las posibilidades que ofrecen les Terres del Ebre, unos paisajes únicos, que mezclan y aglutinan grandes arrozales, montañas, lagos, cañaverales, suelos salinos, desiertas playas arenosas y rocosas…

Nuestro objetivo es compartir y potenciar toda la red, los paisajes, la gastronomía y la cultura propia de les terres de l’Ebre, que de hecho, ya fueron escogidas como unos de los emplazamientos a visitar en la última edición del Catalunya experience. Queremos dar a conocer en todo el mundo este pequeño paraíso que tenemos en el sur de Cataluña y animar a todos a visitar cada rincón y disfrutar de todos sus encantos visuales y gastronómicos.

Puede contactar con nosotros en igersebre@gmail.com

Foto 1era Instameet Ebre