Instagramers Ebre i XatsEbre signen un conveni de col·laboració

Publicat a abril 17, 2013 | Cap comentari, sigue's el primer!

Instagramers Ebre i Xatsebre persegueixen objectius comuns en matèria de promoció turística a les Terres de l’Ebre. Instagram s’ha convertit en una eina molt efectiva a l’hora de promocionar qualsevol destinació turística, pel fet de presentar un gran impacte viral i per la senzillesa del seu funcionament. Instagramers Ebre i Xatsebre pretenen col·laborar per a maximitzar el potencial en matèria de promoció turística de les Terres de l’Ebre a través de la xarxa social Instagram i han signat un conveni que n’estableix les bases de col·laboració.

El conveni incorpora Instagramers Ebre com a membre especial dins la junta de Xatsebre i exposa les formes de col·laboració per a treballar plegats en la promoció turística de les Terres de l’Ebre. Les diferents iniciatives que es preveuen dur a terme tenen a veure amb l’organització de concursos, instameets, instawalks i la posada en funcionament d’altres formats o iniciatives de col·laboració i que tinguin com a objectiu posar en valor els recursos turístics de les Terres de l’Ebre.

Podeu consultar AQUÍ l’article original

Web de XatsEbre

Cap commentary, sigue's el primer!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Presentació pública de Xatsebre a Expoebre XatsEbre - [...] més, Instagramers de l’Ebre i Xatsebre han establit un conveni de col·laboració per maximitzar el potencial de comunicació [...]

Envia el comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *