Primer concurs Instagramers de l’Ebre a Expoebre Tortosa

Publicat a abril 27, 2013 | Cap comentari, sigue's el primer!

Instagramers de l’Ebre i Xatsebre han establert un conveni de col·laboració per maximitzar el potencial de comunicació de les Terres de l’Ebre, en aquest sentit, en el marc de la fira Expoebre a Tortosa, les dos entitats organitzen un concurs a Instagram en què se sortejaran diversos premis, entre totes les fotos publicades amb l’etiqueta #expoebre, gràcies al patrocini d’empreses associades a Xatsebre.

Expoebre Tortosa

El concurs consisteix en etiquetar totes les fotos fetes dins la fira Expoebre amb la etiqueta #Expoebre, amb l’únic requisit de ser seguidor dins la xarxa instagram, dels comptes @igersebre i @xatsebre. Totes les fotos compartides i etiquetades durant els dies 1,2,3,4 i 5 de maig (fora d’aquestes dates les fotos no es consideraran dins del concurs) entraran en un SORTEIG  dels diferents premis que ofereixen les empreses que formen part de XatsEbre.

igers ebre - concurs expoebre 01

Per altra banda, dins el recinte de la fira hi haurà una pantalla on aniran apareixent totes les fotos que participen en aquest concurs.

Els premis es comunicaran als usuaris dies després de la fira, deixant-los un comentari a la fotografia guanyadora amb les indicacions per gaudir del seu premi.

Us animem a visitar la fira i participar en el nostre concurs!

Informació ExpoEbre

Envia el comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *