Bé, i que hi ha per a la #2instameetebre?

Publicat a maig 8, 2013 | Cap comentari, sigue's el primer!

A continuació podeu consultar el programa previst per a la 2ona Instameet Ebre que tindrà lloc el pròxim dissabte 18 de maig, així com un llistat de tots els col·laboradors i premis per al concurs que organitzem entre totes les fotografies compartides el dia de la trobada.

cartell_definitiu_instameet

PROGRAMA:

11:00 a 12:00 “Check-in”: A partir de les 11h del matí i fins les 12h del migdia donarem la benvinguda als instagramers assistents a la instameet. El punt de trobada serà el bar “La Plaça” que com el seu nom bé indica es troba situat a la plaça de l’esglesia d’Ulldecona [situació]. Aquí “etiquetarem” 😉 als igers i així, ja podreu començar a fer fotos pels voltants (per exemple la majestuosa esglesia de Sant Lluc)

Com que la plaça no és transitable, i per tal de facilitar-vos l’aparcament, us recomanem aparcar a la zona on hi és l’oficina de turisme d’Ulldecona, que és a uns metres de la plaça (Aquí podeu veure com anar a peu de l’oficina de turisme a la plaça).

Si no heu estatt mai a Ulldecona, molt mal fet! No patiu! 😉 Aquí teniu dos vídeos que expliquen molt visualment com arribar-hi fins al punt de l’oficina esmentada:

12:00h “Som-hi!”: Tots junts, anirem cap a les fortifificacions del Castell d’Ulldecona on, acompanyats per un guia local, a part de visitar els seus voltants tindrem la oportunitat de visitar el seu interior i pujar-hi fins a la part més alta on gaudirem de les vistes que ofereix.

13:30-14h “Fa gana”: Gana feta i dinar més que merescut, anirem cap al restaurant Les Moles on hi tenen preparat un exclusiu menú de cuina d’autor amb tot de productes de les Terres de l’Ebre, que podem gaudir tots junts amb un dinar de iGermanor 😛

Després de dinar, es fara l’entrega dels premis a les fotografies guanyadores,  previa selecció d’un jurat imparcial (totalment desvinculat als igers).

Aquí us deixem el llistat amb tots els col·laboradors i els premis que hi ha en joc entre totes les fotografíes de la instameet:

Terres de L’Ebre (Patronat de Turisme de la diputació de Tarragona)

  • Obsequi per a tots els assistents de la instameet

Premis concurs:

Samarretes

Mancomunitat de la Taula del Sénia

  • Recull llibres sobre les Terres de l’Ebre

Sal i Oli

  • 3 Dolços Packs iGersEbre Edició especial 😛

XatsEbre

  • Varies experiències a les Terres de l’Ebre (gastronomia, cultura, esports…)

Mira que bo! i evadirte!com

Envia el comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *