1a Trobada INTortosa – Festa del Renaixement

Publicat a juliol 11, 2013 | Cap comentari, sigue's el primer!

L’Ajuntament de Tortosa i Igers Ebre, juntament amb la col·laboració d’Estrella Damm, t’ofereixen la possibilitat de traslladar-te a un món d’olors, sabors i costums ja desaparegut vivint la Festa del Renaixement de Tortosa.

INSTAGRAMERS-RENAIXEMENT-TORTOSA

El nucli antic de Tortosa es transforma per cel·lebrar La festa del Renaixement: nobles edificis i centenàries muralles s’engalanen de forma exhuberant mentre els ciutadans acaben de bastir les seves tavernes, preparen els obradors i enllustren els seus vestits d’època; els procuradors i les famílies nobles, es mostren ufanosos i passegen amb senyoriu pels carrers de la ciutat que governen. Els obradors i fogars dels restauradors, forners i pastissers recuperen centenàries receptes que ofereixen als visitants i comensals. Artistes, músics i rodamóns vinguts d’arreu donen vida als carrers i animen els palaus i els edificis nobles de la ciutat amb espectacles i actuacions.

Dins d’aquesta fantàstica barreja de tradició i fantasia, s’ha programat la primera INTortosa, una jornada molt completa per a que els instagramers puguin viure La Festa del Renaixement de Tortosa des de dins:

Dissabte 20 de Juliol:

 • 10:30 – Entrega dels vestits d’època a tots els igersRenaixentistes assistents per tal de viure en cos i ànima la festa.
 • 11:00h – Visita al mercat del Vall, on es podrà viure i gaudir de l’ambient i situacions típiques de mercat del segle XVI.
 • 12:30h – Visita guiada al Centre d’interpretació del Renaixement i als Jardins del Príncep.
 • 14:00h – Dinar al restautant Tast/Cocktal Xapla de Tortosa:
  • Amanides de crostons i formatge amb oli de bitxo
  • Arròs de peix
  • Pastís de formatge i kiwi
  • Pa, aigüa i vi Terra Alta
 •  16:30h – Visita per la part antiga de Tortosa, on més de dos mil anys d’història conformen el ric patrimoni de Tortosa, que fou declarada Conjunt Històricoartístic.
 • 18:00h – Accés a un campament típic per viure el dia a dia de l’època, treballant oficis, cuinant, o jugant i divertint-se…. una atmosfera inigualable que ens farà sentir tal com es vivia i sentia la gent del segle XVI. Al final de la visita, al mateix campament, també gaudirem d’un petit berenar
 • 19:00h – Espectacle Scarashow.

Durant el dia també és gaudirà de productes i alguna altra sorpresa de la ma d’Estrella Damm.

Donat l’exclusivitat d’alguna de les activitats (Visites guiades i espectacle) així com l’entrega de la roba d’època per a cada assistent, la jornada és limitada a 30 instagramers. Per això les primeres 30 persones que s’inscriguin mitjançant el següent formulari podran gaudir d’aquesta jornada pel preu únic de 12€ (preu que inclou: dinar, berenar, roba d’època i totes les activitats).

Podeu consultar tota la informació sobre la festa del renaixement de Tortosa, així com tots els actes programats a http://www.festadelrenaixement.cat

Lloc: Tortosa

Data: Dissabte 20 de Juliol

Inscripcions: Limitades a 30 persones

Preu: 12€

* * * ACTUALITZACIÓ 15/07/2013 * * *

Inscripcions tancades, places complertes!

Envia el comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *