Concurs Instagram Museu de les Terres de l’Ebre i XARXA EBRE NATURA & CULTURA

Publicat a setembre 24, 2013 | Cap comentari, sigue's el primer!

Bases del concurs d’Instagram

Museu de les Terres de l’Ebre i XARXA EBRE NATURA & CULTURA

Jornades Europees del Patrimoni 2013

Concurs: Museu de les Terres de l’Ebre i XARXA EBRE NATURA & CULTURA  Jornades Europees del Patrimoni 2013

Els participants podran participar penjant les seves fotografies a INSTAGRAM amb els hashtags: #museuterresebre , #JEP2013 i #igersebre , i ser seguidors de @museuterresebre a Instagram.

Tema: Us proposem que feu fotos durant les Jornades Europees del Patrimoni 2013 dels equipaments de la Xarxa Ebre Natura & Cultura que gestiona el Museu de les Terres de l’Ebre i de les activitats que s’organitzen. Les jornades tindran lloc del 27 al 29 de setembre en diversos municipis de la comarca del Montsià i segons el programa d’activitats publicades en el següent enllaç: http://www.museuterresebre.cat/activitat.asp?id=94&i=ca#.UjiHaNJSio4

Dates: Les fotografies han de ser penjades a partir del 27 de setembre a les 17:00 fins a les 22:00 del 29 de setembre del 2013.

Premi: El primer premi serà un sopar per a 2 persones al l’Hotel-restaurant Diego de Santa Bàrbara, i un any de subscripció gratuïta com a Amic del Museu de les Terres de l’Ebre, amb tots els drets i avantatges que suposa. El segon premi serà un any de subscripció gratuïta com a Amic del Museu de les Terres de l’Ebre.

Jurat i Veredicte: Només s’acceptaran al concurs les fotografies penjades a INSTAGRAM que estiguin degudament etiquetades amb les hashtags esmentats i que els ususaris siguin seguidors del compte @museuterresebre. El jurat es reunirà la primera quinzena d’octubre i farà públic el nom del guanyador el 18 d’octubre via el Facebook i l’Instagram del Museu de les Terres de l’Ebre. Les fotografies guanyadores seran les que el jurat decidirà. El guanyador haurà de presentar-se i identificar-se davant del jurat amb el seu telèfon mòbil ensenyant la fotografia guanyadora abans de rebre el premi. Els premis poden quedar deserts si el jurat ho considera oportú. Les fotos presentades podran ser utilitzades pel Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre amb la finalitat de difondre les activitats sense restriccions.

Condicions: Els participants assumeixen  la responsabilitat d’haver obtingut, si s’escau,  els drets d’imatge de les persones que apareguin fotografiades. Les imatges presentades al concurs no poden infringir drets d’autor ni altres drets a tercers.

La participació en aquest concurs implica la total acceptació de les bases.

Per qualsevol dubte envieu-nos un missatge a través de l’e-mail: info@museuterresebre.cat o del Facebook del Museu de les Terres de l’Ebre.

Envia el comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *